Персонален консултант

Консултация при избор на продукт

Не е лесно човек сам да избере най-добрият за него уред, особено ако не се занимава професионално с това. Познавайки отлично нашите продукти ние можем бързо да Ви насочим към най-подходящия, съобразно изискванията Ви модел. Ако пред Вас възникне въпрос от каквото и да е естество, не се колебайте да пишете  в нашия Онлайн чат и специалистите ни, ще Ви разяснят подробно предимствата и недостатъците на избраните от Вас модели. Можете да ни намерите онлайн и да си пишете с нас в реално време.

Помощ за онлайн поръчка

Ако възникнат затруднения при процеса на Вашата поръчка не се колебайте да ни пишете. Ние ще се постараем да Ви помогнем в възможно най-бързо, за да завършите Вашата онлайн поръчка. 

За потвърждение на направената поръчка, ние ще се свържем с Вас на посочения телефон. 

Въпроси при експлоатация 

Ако след пускането в експлоатация на даден продукт, възникнат  въпроси относно негово функциониране, не се колебайте да ни пишете. Ще Ви съдействаме, за да ползвате максимума от функциите и капацитета, с които е оборудван Вашият уред. 

Експертни съвети при проблем

При съмнение за неизправна работа, на някои от продуктите закупени или монтирани от нас, моля да ни потърсите възможно най-скоро. Ще се опитаме да установим проблема и ако е възможно, ще Ви дадем напътствия, как да го отстраните сами.Ако това не е възможно, ние ще се отзовем в най-кратки срокове.